SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret






pendapat saya tentang blog  Lyssasecret ni memang best , banyak tutorial saya pelajari dari sini :)
 serius sye ckp simple tapi lawa blog Lyssasecret ni , hehe saya harap banyak lagi tutorial yang saya boleh pelajari dengan blog Lyssasecret ni ;)

simple word from me ! 










22 comments:

  1. same segment .. nice blog !

    sudah follow kamoo .. =)

    sila follow & komen di blog niena ye ..

    http://nienasofea.blogspot.com ..

    thnxs .. =)

    ReplyDelete
  2. Hai saya dari segmen yang sama....salam perkenalan... datang lah berkunjung ke blog ya....

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  3. Lyssa singgah sini . Wahh . Thnx dengan pendapat anda tu .. hehe .. dan Tengs jugak sebab sudi join Segmen dari Lyssa erk . Appriciate sgt ! <3

    ReplyDelete
  4. @maryati2you : hehe , kite suke polkadots :)
    @Niena Sofea : hehe , kite pun dh follow awk ;)
    @NHY : okay , thanks :)
    @Lyssa Faizureen : thanks you Lyssa , hehe , same2 Lyssa :)

    ReplyDelete
  5. akak datang terjah sini dari segmen lyssa.. :-)

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-annivesary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  6. @aisyah fauzi : thanks you :)
    @marina : saya pun , hee ~ thanks :)

    ReplyDelete
  7. Datang dari segmen yang sama.Sudah follow.Kalau sudi,follow saya balik :)
    http://nurainahusnabintizin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  8. datang dari segmen yang sama.. happy blogging dear!

    ReplyDelete
  9. salam kenal :)

    from : http://nadyabubble.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  10. Dari segment lyssa secret...
    datang menyinggah dan 4low..
    hit me bck ya

    http://nurzulaihaziz.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  11. dari segmen yang sama.nice opinion.sudah follow,kalau sudi followlah balik :)

    http://haqitaroon.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  12. mendarat di sini=) http://saranghaesolehah.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. hye!! eiqa follow sini!!
    jemputla ke blog eiqa.. :)

    http://ctrie.blogspot.com

    ReplyDelete

✿ Satu Satu sayang sayang Allah
✿ Dua Dua sayang Family
✿ Tiga Tiga sayang Orang tengah comment ni
✿ 1 2 3 sayang semuanya :)