Daris Masuk Hospital :O





Selamat Tengahhari kawan , Aireyn nak mintak maaf kepada siapa yang lambat blogwalking tu tau sebab selama 4 hari ni sibuk jaga daris di Hospital Tawakal . Hmm petang ni Insyaallah daris boleh pulang . Hihi
kesian kat daris Sampai muntah 5 kali non stop masa kat klinik hari tu . So Doctor yang klinik tu kata "saya buat surat terus hantar hospital jelah ye" mak Aku pun okay jelah sebab demam daris makin naik masa tu . Hmm ...





Ni muka Daris bila demam . Alolo shiannya dia demam tak kebah2 ye sampai asyik merengek je taknak tdo sampai kesian mama tak cukup tdo . Huhu




Ni bilik single room kat Hospital Tawakal KL . Sebelum ni Daris dpt Double bed tapi mintak bilik Single sebab tak berapa suka Sharing bilik ni . hehe Sekian . Tu Haa kat atas Daris dalam stroller . Daris dah kurus sikit sebab tak cukup tidur so Mission bila dia balik kena bagi makan banyak2 . haha . Sekian ..



Photobucket

6 comments:

  1. alahai keciannya.. semoga cepat sembuh..

    ReplyDelete
  2. @Dieba : huhu . harap2 cmtu jugak :)

    ReplyDelete
  3. atototo! comelnya .. semoga cepat sembuh yah ;)

    ReplyDelete
  4. alaa sianya baby cml tu..cpt sembuh hendaknya..amin..

    ReplyDelete
  5. @Cil Lisa : haha . Terima Kasih . Dah sembuh dah . Aminn :)
    @Sya Chot : huhu . tulaaa , dh sembuh dah . terima kasih :)

    ReplyDelete
  6. semoga cepat sembuh ya! aaminnn..

    ReplyDelete

✿ Satu Satu sayang sayang Allah
✿ Dua Dua sayang Family
✿ Tiga Tiga sayang Orang tengah comment ni
✿ 1 2 3 sayang semuanya :)