Geramnyaaaaa tengok buah Anggur tu !!



Secara Tiba-tiba mood pada pagi ini sangat rajin Aku Upload gambar Anggur yang dekat ladang Anggur,Perlis . Tapi Malangnya masa datang tu Anggur nye berbuah baru kecik lagi Owner tu kata lagi 2 atau 3 bulan dia masaklah , Alaaa ruginya datang Time sekarang kalau aku tau aku datang bulan 2 atau 3 nanti sebab nak ambik gambar dengan buah anggur tu , mesti sweet kan ? hahaha *perasan jap
masa tu cuaca agak panas jugak lah tapi kalau cameron sejuk gila , Haha dahlah aku jenis tak tahan sejuk sebab kulit nipis , Hoho Jom jelah tengok Gmbar Anggur di bawah , hee






Ni namanya Anggur Hijau ye Adik-Adik *eh dah tua ke aku ? Haha ni nampak kecik 



Yang ni pun Anggur merah campur Hijau ! Hee Ada dua warna sekali tauu tu , Hehe



Haa yang ni pun sama macam dekat atas tuu Cuma yang ni Zoom Out , Hihi 



Alangkah bestnyaa Aku dapat makan semua Anggur ni kan ? Huhuhu Ada banyak tuu , jangan ingat kat luar negara pun ada anggur , Malaysia pun Ade tau !! Hehe 



Yang ni Zoom In gambar yang kat atas sekali tuw , Haha dah datang ladang Anggur memang Buah Anggur jelaa jadi kegilaan Aku , Hehe




Yang ni laaaahhh rupanya bila buah Anggur tu dah siap dipetik dari ladang . yang ni belum dibasuh tapi dah ambil gambar dulu , Hee tak sabar2 betul . kat Situ dia ada bukak 1 kedai so siapa nak beli Anggur kat ladang tu beli lah kat kedai tu RM10.00 setiap paket , haha Aku beli satu je nak try rasa masam ke tak ? Sekali bila bukak Try rasa 1 tak basuh tapi lap guna tisu . Hoho manisnyaaa , sedapnyaaa rasa tak cukup aku rasa , Haha Siapa kata kat Luar Negara je ada Anggur Manis ? Malaysia pun boleh laa , Cuma orang yang jaga kat situ cakap dia tak boleh kena hujan , kalau panas terik takpe ! Haha Apa lagi Siapa yang belum pergi ladang Anggur kat perlis tu Pergilaa ek . Tapi kena lah datang Time Anggur berbuah kalau tak nanti sedih lak datang Time Anggur baru nak tumbuh ! haha . Sekian ...




Photobucket

4 comments:

  1. wahh terliur gila nengok anggur tuuu . phew

    ReplyDelete
  2. FD dah lama tak makan buah anggur T_T

    ReplyDelete
  3. @sabella : Jom la pergi takan tengok jee ;p
    @~AmyLiana86~ : Ala dkt malaysia je kat perlis
    @Dianaa : dekat supermarket Ada banyak , heehe ;)

    ReplyDelete

✿ Satu Satu sayang sayang Allah
✿ Dua Dua sayang Family
✿ Tiga Tiga sayang Orang tengah comment ni
✿ 1 2 3 sayang semuanya :)