My Blog Giveaway







KLIK BANNER TO JOIN !
Syarat penyertaan 



1.Terbuka kepada semua blogger/facebooker/twitter
2.Follow this blog
4.Untuk blogger buat satu post mengenai giveaway nie dan tag 5 owg rakan anda
5.Untuk facebooker...copy link giveaway nie dan buat satu update status dan tag 5 owg rakan anda
6.Untuk twitter...copy link giveaway nie dan buat satu tweet dan @ lima owg rakan anda
7.Tarikh tutup giveaway 28/2/2013..tarikh adalah tetap dan x kan diubah
8.Keputusan dibuat melalui random.org *bukan aku yang pilih 
9.Finally tinggalkan link blog kowg/link fb kowg/link twitter kowg dkt komen bwh nie ok :)


Hadiah 



First place : RM 100 *bank in
Second place : RM 50 * bank in
Third place : RM 30 *bank in / top up,terserah kepada yg mng
Fourth place : RM 20 *top up
Fifth place : RM 10 *top up



Tag :  Fatin , Sally Yatiey , Amy Hana , Syufa , Alyn

Takan tengok je ? korang join lahh sama :)






Photobucket

6 comments:

  1. anna akan cuba join kalo x buzy ok..

    ReplyDelete
  2. woww, dapat duit 100! that's interesting! all the best, my dear :)

    ReplyDelete
  3. wow...kalo bertuah RM 100 bank in, lumayan tuh kalo join.. Dah la ngah kumpul duit ni sem baru dah nak bukak..hee~

    ReplyDelete
  4. @Miss A : hihi , okay Dear ;)
    @MisS BubBle : tulaa pasal kan ? jom lah join sama mana tau ada rezeki :)

    ReplyDelete
  5. follow dri segmen sme http://justsimpledimple.blogspot.com/2013/01/my-blog-give-away.html

    ReplyDelete

✿ Satu Satu sayang sayang Allah
✿ Dua Dua sayang Family
✿ Tiga Tiga sayang Orang tengah comment ni
✿ 1 2 3 sayang semuanya :)