Segmen : Jom Blogwalking


KLIK BANNER UNTUK JOIN !

SYARAT-SYARAT
1) Follow dan like page blog Nabiela Biela*wajib*
2) Like dan follow sponser*wajib*
3) Buat satu entry mengenai segmen ni..dan tampal kuat2 banner kat atas dalam entry dan backlink ke entry aku ni.*link entry letak di komen entry ni sahaja*
4) Follow semua peserta yang join*harus*
5) Segmen tamat pada 10/2/2013
6) Tolong share entry korang dekat FB*nanti lagi ramai yang join kan?*

SENARAI SPONSER(wajib like dan follow)
1)Butik Fairytopia..LIKE
2)Butik Doll scarf..LIKE
3) Tudung Sweet Aryan..LIKE
4) Elleta fashion..LIKE
5) Butik Zea Rea..LIKE
6) Blog Aku Penghibur..FOLLOW
7) Blog Fatin Amalina Husna..FOLLOW
8) Premiun Beautiful..FOLLOW

JOM JOIN SEGMEN NI , HADIAH DIA PUN MENARIK --> KLIK SINI

Saya dah join , Anda Bila lagi ? Hee xD

Photobucket

25 comments:

  1. dari segmen yg sama..done follow,follow kita balik ye ^_^

    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  2. slm | hai ,amy dari segmen yg sama :)

    done bw | follow | komen here.
    jemput singgah balik ye *tak pakse ,hehe .

    http://saytoalhamdulillah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  3. hihi , terima kasih ni nak terjah korang pulak ;)

    ReplyDelete
  4. Salam Kenal....balas kunjungan awak. Done follow blog ni...
    http://meetmissza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. salam.. :)

    thanks bw my blog :)

    done follow back , nice blog :)

    ReplyDelete
  6. Hye ! dari segmen yg sama . Done BW n follow , BW my blog too , thanks :)

    http://zuhayrazack.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  7. hye! jenguk2 n folo kamu :)
    dtg dr segmen y same ^_^

    http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  8. singgah balas kunjungan n follow.
    follow me back ^^

    happy blogging~

    ReplyDelete
  9. terbang kembali..hew..saya dah follower awak #690..gud luck(^_^)DKDE


    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  10. singgah sini balik, salam kenal dan follow adik balik... ^_^

    ReplyDelete
  11. datang dari segmen yg samaaa :) do follow me yee. http://wonderfullythought.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html thanks dear :)

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum . Dari segmen yang sama. saya dah follow ^_*

    http://nartzstation.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  13. Singgah sini dari segmen yang sama,

    Dah follow awak dah,

    Jom follow saya kalau belum,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  14. dari segmen yang sama . dah follow awak . follow blog saya kalau sudi ye :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  15. dari segmen yg sama.dah follow awak :)

    http://khuzaimahbahari.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  16. dari segmen

    http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    tq ya follow saya,
    done follow awak balik..;-)

    ReplyDelete
  17. husna singgah balas kunjungan..
    dtg dari segmen yg sama..
    salam perkenalan ye..=)
    selamat bersegmen..

    ReplyDelete
  18. bw dari segmen yg sama. Gud luck :)

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-blogwalking.html

    jom join GA nie. Syarat mudah, hadiah menarik !!

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/12/giveaway-akhir-tahun-vs-awal-tahun-by.html

    ReplyDelete
  19. Tahniah awk mng segmen ni..http://comey-comeyblog.blogspot.com/2013/02/pemenang-segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  20. SInggah dari Segmen yang sama. done follow http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete

✿ Satu Satu sayang sayang Allah
✿ Dua Dua sayang Family
✿ Tiga Tiga sayang Orang tengah comment ni
✿ 1 2 3 sayang semuanya :)