1st Giveaway BY Nyna Barbie Giveaway




*klik banner to join*

SYARAT-SYARAT 

 Warganegara Malaysia. *wajib

 Mempunyai blog sendiri. *wajib

 Follow blog Nyna *wajib



 Follow twitter Nyna - sini! *wajib bagi yang ada twitter sahaja, kalau tak ada tak pe.



 Buat satu entry yang bertajuk 1st GA by NYNA-Barbie Giveaway beserta banner diatas. *wajib


 Tag sekurang-kurangnya 3 orang dan pastikan mereka tahu. *wajib

  ct , Ummi Izarra dan Izyan

 Tinggalkan link entry awak dekat bahagian komen entry ini. *wajib


HADIAH MENARIK 



 Topup MAXIS/CELCOM/DIGI RM30 x1 pemenang.
 Topup MAXIS/CELCOM/DIGI RM10 x2 pemenang.
 Topup MAXIS/CELCOM/DIGI RM5 x2 pemenang.
 Tudung bawal bercorak x2 pemenang.
 Shawl bercorak x1 pemenang.
 Blog review by Nyna x5 pemenang.
 Bloglist by Nyna selama 3 bulan.

 Join giveaway sebab telah diajak oleh Kak Zara yang cantik dan lawa nih . so join jelaa , Hihi 
lagipun saya suka tengok blog Nyna ni cantik , comel dan lagi-lagi serba pink barbie . hihi as a perempuan kita memang tak dapat dipisahkan dengan pink tengok jela blog nina comel je pink nye dengan header yang lawa dan simple je , dengan taknak tunggu lama lagi nak join jela wat kali terakhir kot , tak pasti laa sebab dah banyak kali join giveaway asyik kalah je , huhu apapun harap2 sangat dapat menang kali ni , hihi 
Photobucket

3 comments:

  1. Thanks for joining dear! Good luck and all the best ya :D

    ReplyDelete
  2. dari GA yang sama .. goodluck ! hehe .. =D

    http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/02/1st-ga-by-nyna-barbie-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Singgah dari http://good-night-little-star.blogspot.com/2013/02/1st-ga-by-nyna-barbie-giveaway.html

    ReplyDelete

✿ Satu Satu sayang sayang Allah
✿ Dua Dua sayang Family
✿ Tiga Tiga sayang Orang tengah comment ni
✿ 1 2 3 sayang semuanya :)