Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool





Syarat-syarat GA ini :
1. Buat satu entri dan letak title : Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool
2. Letak banner dalam entri serta backlink kan ke entri ini.
3. Dibawah banner sertakan juga ayat ini *korang copy & paste je! > Big GiveAway by CikguFizi, Fizgraphic.com, Kisahemasputih.com, Duniashida.com & Aimancool.com  *wajib

4. Sila Follow Blog Sponsor :  *wajib
a. Cikgu Fizi
b. Fizgraphic.com
c. Emasputih.com,
d. Duniashida.com
e. Aimancool.com  

5.  Like FP Sponsor :  *wajib
a. CikguFizi 
b. Fizgraphic 
c. Duniashida 
d. EmasPutih 
6. Masukkan Sponsors dalam Bloglist korang  *wajib

saya tak dapat nak Tag sebab di blog masih belum wujud Bloglist di blog tapi saya masukkan di banner giveaway di sidebar , Harap diterima :)

7. Tag sekurang-kurangnya 2 rakan *lebih lagi bagus!
saya tag : Fara Fiqa dan Eyka

8. Dah siap, komenkan link entri GA ke entri ini.

9. Sharekan link GA ke wall facebook masing-masing




Photobucket

4 comments:

  1. Salam..gud luck ya.. saya pon join segmen ni jugak :) http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  2. gud luck!
    dari segmen yang sama :)

    http://www.farahshahirah.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  3. dari GA yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete

✿ Satu Satu sayang sayang Allah
✿ Dua Dua sayang Family
✿ Tiga Tiga sayang Orang tengah comment ni
✿ 1 2 3 sayang semuanya :)