Segmen Kenali Saya Purple Sweetyzhanieyz83


*klik banner to join*

Syarat - Syarat Penyertaan 
 Follow belog cik akak seikhlas mungkin....wajib....yang dah follow mulakan  dengan langkah bawah tu...hihi



  Follow belog SPONSER klik je Ismah....wajib....dan klik SINI danSINI sampai habis..... (pertambahan syarat sebab ade adik nak sponser...maaf ler ye :)







 Copy Banner comel atas tu dalam kotak entry......wajib ada nie


  Dah siap copy banner tu jangan lupa buat enrty sesuka hati pakcik dan makcik semua....tak wajib 


  Yang paling penting Tajuk mesti letak nie : "Segmen Kenali Saya Purple Sweetyzhanieyz83" (Pesanan  cik akak tajuk lain tak dilayan)

  Dan seterusnya letakkan link tersebut dalam kotak komen cik akak....tempat lain tidak akan dilayan...hihi...

Photobucket

9 comments:

  1. Thank dear join segmen cik akak...ajak kawan yang lain...dik masuk list kumpulan si Red Apple Manis,,,, jom bw rakan-rakan dear

    ReplyDelete
  2. Hai . Dari segmen same .
    jom la singgah blog isyah kalau sudi >.<

    http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

    ReplyDelete
  3. hye , dari segmen yg same . done follow awk . jmput ke blog kitee
    http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

    ReplyDelete
  5. gud luck dri sgmn sama..(^_^)

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

    ReplyDelete
  6. singgah dri segmen yg sama..done follow you..follow me back
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/03/segmen-kenali-saya-purple.html

    ReplyDelete
  7. list peserta jom Bw rakan

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/senarai-nama-peserta-segmen-kenali-saya.html

    ReplyDelete
  8. follow sini. jom follow saya balik :)

    http://chumellcute.blogspot.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

    ReplyDelete

✿ Satu Satu sayang sayang Allah
✿ Dua Dua sayang Family
✿ Tiga Tiga sayang Orang tengah comment ni
✿ 1 2 3 sayang semuanya :)