Sehari sebelum pergi PLKN . BYEE !

Malam ni adalah malam terakhir saya post di blog sebelum pergi PLKN , huhu sedihnya nak tinggalkan blog ni mesti banyak bersawang punyer . saya dapat kat kem pelangi hill resort , kuala kubu bharu dekat je kot sbb tu mak saya kata nak melawat saya kat sana nanti , hehe paling penting boleh pesan bawak makanan sedap2 , hehe 
Saya beberapa hari ini hanya join GA/Segmen yang mana sempat je dan syarat mudah je sebab agak sibuk prepare barang nak pergi PLKN , dari mula sampai saat-saat akhir ada je barang yang nak dibeli Fuhh penat sangat ! biasanya saya join GA/Segmen yang tamat sebelum 1 April tapi kemungkinan tarikh umum pemenang tu lambat jadi mungkin tak dapat la nak tahu menang ker tak , huhu kalau saya menang , boleh ke hadiah simpan ? sebab mesti tempoh sekejap je paling banyak seminggu je jadi mungkin tak sempat tapi terpulanglah kepada pihak penganjur tu , huhu kalau tak menang tu takperlaa . hihi
Harini dah kemas barang semua , agak banyak jugak aku bawak , macam nak tinggal sana terus pon ade ni , hehe beg memang dah penuh nanti dapat barang PLKN yang die bagi tak tau ler nak campak mana , haha harap2 lah muat , hee :b Makanan yang paling banyak aku bawak tu pun rasa macam tak cukup tapi kawan cakap makan kat sana 6 kali , hehe harap2 sedap dan boleh masuk tekak sebab kekadang memlilih jugak , huhu , perasaan takut , excited , sedih , gembira semua ada , ala maklumlah buat pertama kali berjauhan dari keluarga tapi nasib baik dapat kat selangor jugak , hee !






From Twitter


And The Lastly bye to my Follower blogku yang tercinta , tunggu eh sampai saya balik dari sana nanti ? nanti dah balik saya cerita kat blog macam mana keadaan kat sana , hee bye koranggg semua (:
♥ Aireyn Ashra blogspot ♥

11 comments:

  1. hati-hati . jaga diri elok-2 , bestnyaa PLKN :D

    ReplyDelete
  2. http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/headerfooter-by-selalulalu.html

    JOM JOIN SINI. :)

    ReplyDelete
  3. You been tagged :) http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/contest-header-paling-meletop-2013-by.html

    ReplyDelete
  4. Join sini, http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/fabuloous-giveaway.html AWESOME!

    ReplyDelete
  5. http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/simple-giveaway.html

    Jom join sini.

    ReplyDelete
  6. http://sunsweetz-miszsunsweetz.blogspot.com/2013/04/kopi-aljannah-mahkota-dewa.html

    ReplyDelete
  7. PLKN ?? haha..naseb tak pernah kena..!! lulz

    Perlu ke Free Education di Malaysia?

    http://iniblogabangkamil.blogspot.com/2013/04/free-education-do-we-really-need-it.html

    ReplyDelete
  8. 各フラットはそ
    の必要性のために本
    当に便利なものを
    提供するだけでな
    く女性にスタイリッシュでファッショナブルな外観
    を提供するように設
    計されています

    Also visit my web blog; ミュウミュウ 店舗

    ReplyDelete

✿ Satu Satu sayang sayang Allah
✿ Dua Dua sayang Family
✿ Tiga Tiga sayang Orang tengah comment ni
✿ 1 2 3 sayang semuanya :)