4 Mei balik penjara PLKN dah ! Byeee :'(



Huhu , Sekejap je rasa cuti daripada 29 April Jam 5 petang mula cuti esok dah nak balik dah ,  Hurm rasa tak puas habiskan masa dekat rumah ni lagi , esok mulalah PT pagi , kelas dan aktiviti lain yang lebih penat dan mencabar , harap2 lah dapat tambahkan berat badan dari 34 kg ni sebab cikgu cakap kalau tak naikkan tak dapat main flying fox , huhu sedih ;'( sebab tu cikgu suruh makan banyak2 tapi tula macam mana nak makan banyak kalau makanan kat sana serba tak kena , rasa tawar je , garam tak cukup , huhu tapi terpaksa makan untuk alas perut untuk elak lapar.

tapi walau apapun aireyn sangat happy kat sana dengan ramai kawan baru , dorm kenanga kompeni delta baiii ! hehe nanti kemungkinan balik sini balik untuk interview UTM tu tapi tak pasti lagi la , Hmm kalau tak balik 21 June ni maybe ? kalau matrik tu dapat kat perlis kos akaun la tapi ayah kata tunggu UPU ni ni dlu sebab kata result kuar 21 Mei ni kan ? harap2 la dapat , hee Amin ! 

Dahlah tu je kot nak cite sebelum balik penjara besok ! dah lah baju tak packing lg sbb baju jemur tadi tak kering lagi , heee Byeeeeee koranggg ! XD


♥ Aireyn Ashra blogspot ♥

1 comment:

  1. alamak dah balik plkn la pulak.adoi.x sempat nak tata.

    ReplyDelete

✿ Satu Satu sayang sayang Allah
✿ Dua Dua sayang Family
✿ Tiga Tiga sayang Orang tengah comment ni
✿ 1 2 3 sayang semuanya :)