Kolej Poly Tech Mara I'm Cominggg !




Hoyeahhh ^^! besok dah nak pergi kolej dah ! KOLEJ POLY TECH MARA kos Akaun under Uitm tauu kat Cheras,Kl je , hehe suke sangat sebab sama Kolej ngan Nadya , budak sengal ni nanti rindu lak , haha kitorang cadang nak sama bilik nanti so kena daftar sama2 lah kan ? tu yang sapa datang dulu tunggu dulu , heee :b harap2 lah dapat sama bilik boleh la menggila sama2 nanti , hehe takdela kesepian nak cari kawan baru sebab aku memang susah sikit nak berkenalan dengan orang ni , bukan sombong maybe sebab pendiam sangat ! haha tah la memang sifat aku pendiam kot , hehe 

Tak tau nak gambarkan macam mana lagi ni nak pergi sana besok tapi terfikir ni nak pakai baju apa ek besok , ada yang perli cakap baju gaun la , baju celoreng la , bikini lah , hahaha so skrg nak pakai baju biasa ke baju kurung , haihh tunggu nadya balas msg tetiba dia hilang pulak >< 
Okay tu je setakat ni kot sebelum pergi nanti keadaan camne kat sana nanti ada masa Aireyn cerita ek ? hee Byeeeeee koranggg x)

♥ Aireyn Ashra blogspot ♥

5 comments:

  1. wahh...aireyn dh dapt sambung belaajr.. all the best k.. bajar tmpat baru, jmpa kawan baru, jmp cikgu baru..hehe.. bestnye..

    ReplyDelete
  2. Kptm Kl ? Samalah. Tapi Syeda amik Tesl. 25/6 ni daftar. Tapi tak sure nak pergi ke tak. Btw, #1100 follow sini jugak ^^, All the best

    ReplyDelete
  3. TahniaH Aireyn!

    Lama x jenguk sini.

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin.

    Hotlink satu

    iskandarx[dot]com

    ReplyDelete

✿ Satu Satu sayang sayang Allah
✿ Dua Dua sayang Family
✿ Tiga Tiga sayang Orang tengah comment ni
✿ 1 2 3 sayang semuanya :)