Kembali merehatkan minda .



Assalamualaikum buat pembaca,





Saya rasa dah hampir setahun blog ni dibiarkan kekosongan kalau ade update pon just update gambar dan pasal 4 months tu . hehe maklumlah sejak baru masuk ke alam kolej ni mula lah busy sikit dengan quiz and test mengejut la , assignment berlambak la sampai blog ni diabaikan . Fuuuuhh berhabuk kot blog ni rasanya , nak tau tak sekarang ni pun ade masa sebab tengah cuti sem 2 , hihi alhamdulillah nak masuk sem 3 dah . tengok subject sem 3 macam susah jer macam susah jer sebab ade law ! Emmm sebab apa? sebab aku tak minat membaca aku minat subject yg ade calculator bg aku benda tu yang boleh memcabar minda lagi satu kalau subject membaca ni aku bukan boleh senang nak reminder berbanding calculator ni senang sikit . That's why lah aku ambik subject Accounting tapi tak sangka ade jugak subject membaca . emm how dare! masa dah balik cuti sem ni abah tanya macam mana final test ? okay ? haha biaselah tu abah mesti tanya punya then aku jawab la emmm okay tapiiiiiiiiiiiiii satu kertas tu subject membaca tak boleh nak buat la abah susah sikitttt . hehe pastu abah kata laaa tak boleh macamtu akak kena baca jugak walaumacam manapun . aku just emmm okay!

Eh sebelum tu nak berterima kasih tau pada sesiapa yang sudi lawat dan comment masa blog ni dibiarkan habuk begitu sahaja . Thanks sangat ! saya sangat hargai kedatangan kalian semua ke blog ini . hehe dah cuti sem ni kan biasanya mesti pelajar sibuk cari kerja kan ? tapi tidak pula saya sebab apa tau sebab kena jaga adik tercinta ahmad daris yg berusia 1 tahun 11 bulan ni dan adik yang lain . mana taknya , mama saya mengandung !!!!!! dah 7 bulan dahhhh . yeayyyyy adik baru lagi  . hehehe orang lain semua anak buah baru lah adik sedare baru lah . but me ? Adik baru walaupun aku dah berusia 19 tahun . hehe sebab apa ? sebab mama muda lagi . hehe maybe ni adik yang betul2 terakhir . taknak dh lepas ni . hee . semoga mama selamat melahirkan adik baru nanti . mama dah buat scan 4D dan doktor sahkan perempuannn !! hehe Apapun alhamdulillah syukur ke hadrat illahi , saya sebagai kakak sulung terima je , hehe mama kata anak mama semua peringkat ade dari besar sampai kecik . aku gelak je , hee :D

Btw , kan nanti nak masuk sem 3 dah tak duduk siswi dah nanti masuk rumah sewa baru . emmm ade orang tu kata dah masuk rumah sewa tu awak kena pandai berdikari kena selalu kunci pintu apa semua . haih risau betul dia kan . ye saya tahu la mungkin die pon tahu saya tak berapa pandai nak berdikari . seriusly ! walaupun dah 19 tahun . emm dia suruh saya belajar but entahla . orang lain semua kerja time cuti saya pulak sibuk jaga adik . but nak buat cemana kan ? mama dah sarat . emm saya terima jela dengan ikhlas :) Eh Eh Eh panjang pulak bebel pulak kali ni okayla lain kali sambung cite emm okbaii . cuti ni nak rehatkan minda jer dengan melayan twitter , facebook , instagram , wechat yang lama tak bukak . hehe maklumlah wifi rumah laju je . masyukkk !

Sejak kebelakangan ni minat pulak hello kitty . tah kena tah dengan aku ni , hmm nak beli cadar macam tula!







cantiknya bilik hello kitty kan ? hehe

okay satu je lagii nak bagi tengok jadi tak buat tudung bawal gaya tudung Fareeda  . hehe


saya dan adik saya yg ke 2 . hihi 
mana cantik ? heee ;)




♥ Aireyn Ashra blogspot ♥

3 comments:

  1. kalau kita lagi prefer subjek yg membaca rather then calculus.tapi tah mcm mne masa spm aritu subject maths pulak yg paling tinggi T__T btw slmt memasuki sem baru. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahla saya suka mengira . wahhh kire hebat la math paling tinggi . hihi thankss syadaa ;)

      Delete
  2. wahh same here. Tgh cuti for sem 2 jugak n kita pun budak accountancy jugak. Ehem2. Hehe. Apa2 pun happy holiday. :)

    ReplyDelete

✿ Satu Satu sayang sayang Allah
✿ Dua Dua sayang Family
✿ Tiga Tiga sayang Orang tengah comment ni
✿ 1 2 3 sayang semuanya :)