Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2

As-Salam

[ Tekan banner di atas kalau nak join ]

Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2 ini dianjurkan oleh Emas Putih
dan disponser oleh Syiera , Iskandar Daughter , Saidatul dan Syira Lokman dan Mahamahu :)
Peh senangnya syarat . kalau tak join macam rugi je . hehe harap2 bertuahh ^^


♥ Aireyn Ashra blogspot ♥

10 comments:

  1. Goodluck goodluck! Hihi hadiah best

    ReplyDelete

  2. Hai , salam perkenalan. Jom join. . #goodluck
    - inlove-wanda.blogspot.com/2014/04/mini-ga-cash-rm350-by-emas-putih-part2.html(3Mei)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/04/1st-mini-ga-by-nanie-dean.html(4Mei)

    ReplyDelete
  3. hi, salam kenal.. saya dari segmen yang sama, singgah follow blog awak :)

    ReplyDelete
  4. hi, salam kenal.. saya dari segmen yang sama, singgah follow blog awak :)

    ReplyDelete
  5. hai..dr GA yg sama..tahniah menang ;-)

    ReplyDelete
  6. Tahniah.. :)

    http://www.kisahemasputih.com/2014/05/senarai-pemenang-mini-ga-cash-rm350-by.html

    ReplyDelete
  7. salam..jemput join ga ni>>>
    Super Extravaganza Giveaway!

    Hadiah:
    Cash 150
    2015 calendar with your picture& phrase
    bookmark with your picture&phrase

    Step-step penyertaan yang mudah & 51 orang pemenang dicari! :)

    ReplyDelete
  8. Hii..saya datang dan follow kamu..feel free to hit me back yeah..

    http://hanahafis.blogspot.com/

    *meet new friends*

    Dari segmen yang sama..now misi blogwalking semua contestant..teehehehe..harap sudi terima kunjungan saya..

    ReplyDelete
  9. Haiii.. Cakkk!!! Tahniahh!!
    Anda adalah Pemenang Salah Satu Hadiah GIVEAWAY 2ND YEAR WED. ANNIVERSARY MYLUV & ME BY TENGKUBUTANG!! Sila lihat Senarai Pemenang dan tuntut hadiah dari SPONSOR segera! tuntut hadiah sebelum hari Sabtu (17/5/2014) yea.. tengok senarai pemenang di link ini--> http://tengkubutang.blogspot.com/2014/05/pemenang-giveaway-2nd-year-wed.html

    ReplyDelete
  10. [Infinite Last Romeo Giveaway by Fiqa Nsz]
    Jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah menarik yang ditawarkan!
    Top Refferal bakal membawa pulang hadiah album Infinite Last Romeo [official original album],
    Cabutan bertuah pula mencari seramai sembilan pemenang untuk merebut hadiah seperti MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Notebook, Infinite Key Holder dan topup!

    Giveaway ini berlansung selama sebulan iaitu dari 15 May sehingga 15 Jun 2014.
    Jom sertai sekarang sebelum terlambat!

    http://fiqansz.blogspot.com/2014/05/infinite-last-romeo-giveaway-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete

✿ Satu Satu sayang sayang Allah
✿ Dua Dua sayang Family
✿ Tiga Tiga sayang Orang tengah comment ni
✿ 1 2 3 sayang semuanya :)