Giveaway RM300 By Blog Pancing Elih





[ KLIK BANNER TO JOIN HADIAH MENARIK MENANTI ANDA ]

Syarat-syarat penyertaan:

  1. Mestilah mempunyai blog/website dan akaun Google+.
Tugasanya tersangatlah mudah, nak join sila ikuti langkah-langkah dibawah ini:
  1. Buat satu entry bebas yang bertajuk "Giveaway RM300 By Blog Pancing Elih".
  2. Follow blog ini dan Follow Google+ saya. 
  3. Letakkan banner giveaway diatas. Dan, link kan ke entry ini. 
  4. Jangan lupa tinggalkan link entry anda di ruangan komen dibawah.
Pemilihan pemenang:

Pemilihan pemenang akan ditentukan 100% oleh uncle Random.org. So, kebarangkalian untuk anda semua menang adalah adil dan saksama.


p/s : Apa lagik join je lah syarat mudah jer ! Join laaa . harap2 lah bertuahhh !! :)
♥ Aireyn Ashra blogspot ♥

16 comments:

  1. Terima kasih sudi join :) sila semak link blog awak di pautan Peserta Giveaway, All The Best!

    ReplyDelete
  2. hi.. dtg blogwalking dr segmen yg sama.. gudluck! jemput follow&singgah ke blog saya juga.. =) http://muslimahad-deen.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

    ReplyDelete
  3. salam..datang dari segmen yang sama...jemput datang ke blog saya..done follow..

    http://miszrockers.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

    ReplyDelete
  4. salam kenal...ahkak pun join segmen yg sama

    http://eryati.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

    ReplyDelete
  5. Datang dari segmen yang sama :)

    Btw jemput join giveaway fiqa dengan hanya 3 syarat mudah,
    jadi jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah menarik yang ditawarkan!
    Top Refferal bakal membawa pulang hadiah album Infinite Last Romeo [official original album], Cabutan bertuah pula mencari seramai 16 pemenang untuk merebut hadiah seperti MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Notebook, Infinite Key Holder, Infinite badges dan topup!

    Giveaway ini berlansung selama sebulan iaitu dari 15 May sehingga 15 Jun 2014.
    Jom sertai sekarang sebelum terlambat!

    INFINITE LAST ROMEO GIVEAWAY BY FIQA NSZ

    ReplyDelete
  6. singgah sini dari segmen yg sama >.<

    http://aisyahambris.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

    ReplyDelete
  7. salam

    saya join juga

    http://syukurnyasihat.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

    ReplyDelete
  8. Hye, singgah dari segmen yang sama..Good luck..

    Jemput singgah dan follow blog sy.
    http://cintanelly.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

    ReplyDelete
  9. ayu datang dari giveway yang sama... ada masa singgah la ke blog ayu.. nanti boleh follow dan join segmen yang ayu buat... tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

    ReplyDelete
  10. good luck dan selamat berGA.. Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama... Follow sini juga.. jemput ke blog Fiza http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

    ReplyDelete
  11. salam..

    datang blogwalking dari GA yang sama.
    semoga berjaya.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/28/giveaway-rm300-blog-pancing-elih/

    ReplyDelete
  12. blogwalking dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2014/06/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html
    good luck and happy blogging ye!

    ReplyDelete
  13. bw here :)
    ramai sungguh yg join ^__^

    jom singgah blog MG ada promosi harga jualan produk kesihatan :)

    ReplyDelete
  14. salam..ida singgah dr sgmen yg sama
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

    ReplyDelete

✿ Satu Satu sayang sayang Allah
✿ Dua Dua sayang Family
✿ Tiga Tiga sayang Orang tengah comment ni
✿ 1 2 3 sayang semuanya :)