DIPLOMA END



Assalamualaikum , baru hari ni berkesempatan nak tulis blog makumlah rasanya dah bertahun dah berbulan ditinggalkan .. usang je blog ni sekarang takde siapa pon sudi baca . sobss sobss :( ok la buat pengetahuan semua umur pun dah makin tua baru je habis diploma ni haa .. tapi kita exted satu sem sebab ada subject tu tak ambik lagi .. insyaallah konvo tahun ni takpunn mungkin next year kot tengoklah nanti .  

buat masa sekarang ni memang tunggu intake masuk degree je insyaallah dapat la mana-mana uitm . hm berharap sangat walaupun cgpa yang tak seberapa ni harap la dapat masuk kan . pastuu tak sabar nak kerja merasai duit sendiri kann :) lepasni insyaallah kalau ada apa-apa update kat sini .





♥ Aireyn Ashra blogspot ♥














2 comments:

  1. Hello ! But just an invitation to join us on "Directory Blogspot" to make your blog in 200 Countries
    Register in comments: blog name; blog address; and country
    All entries will receive awards for your blog
    cordially
    Chris
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
    ++++++
    Hello! hanya jemputan untuk menyertai kami di "Direktori Blogspot" untuk membuat blog anda di 200 Negara
    Mendaftar dalam komen: Nama blog; alamat blog; dan negara
    Semua penyertaan akan menerima anugerah untuk blog anda
    hormatnya
    Chris
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Bespoke web development and web design
    Manufacturer websites for business - the company WebiProg offers you bespoke web development and web design of online stores based on CMS OpenCart or other platforms. You will get: custom desing, speed optimization, security patches, catalog, multilingual, multisite, connection to different payment and delivery systems, etc. Visit us at: http://webiprog.com

    ReplyDelete

✿ Satu Satu sayang sayang Allah
✿ Dua Dua sayang Family
✿ Tiga Tiga sayang Orang tengah comment ni
✿ 1 2 3 sayang semuanya :)