SEGMEN BW SAMBIL MENDERMA






SYARAT-SYARAT

1 . Follow blog fyeza dengan Mispyeja ( tak wajib )
2 . join group RAKAN BLOGGER  ( tak wajib jugak )
3 . klik salah satu iklan kami yang ade di blog ni *kami akan klik balik
4 . tempekkan ketat2 banner di atas dan linkkan terus kesini .
5. buat satu entry bertajuk " SEGMEN BW SAMBIL MENDERMA "
6 . Dah siap tinggalkan link entry korang di kotak komen n tagkan 2 org rakan yg mmpunyai iklan di blog mereka , tak kisah lah iklan ppe pun , yg takde iklan pun takpe :) pastikan mereka tahu



I tag 3 person :  mujadafewa
           : korie
                        : nazuhafazuka










1 comment:

✿ Satu Satu sayang sayang Allah
✿ Dua Dua sayang Family
✿ Tiga Tiga sayang Orang tengah comment ni
✿ 1 2 3 sayang semuanya :)