SEGMEN : JOM SERTAI SENARAI BLOG TERHEBAT 2012 !








SYARAT-SYARAT
  1. korang kena buad satu entry yang paling ringkas bertajuk SEGMEN : JOM SERTAI SENARAI       BLOG TERHEBAT 2012 ! dan jangan lupa letak sekali banner segmen ni dan terus link kan ke blog mira .
2. Tag 3 orang kawan-kawan blogger korang dan pastikan diaorang tahu yang segmen ni dijalankan :) (nak tag lebih pun takpe .sebab .makin banyak link yang mira dapat masuk dalam bloglist tu ..makin ramai yang akan terjah blog korang kan )
3. Like gambar tak comel ni LIKE SINI ( harap korang boleh tolong
4. Follow blog MIRA & AZFA (tak follow mira pun takpe ,tapi WAJIB follow azfa okay ;)
5. Like Fan Page MIRA & AZFA (TAK WAJIB ya semua .atas kesudian masing2)

tag 4 orang : Diari Si frogie , nazuhafazuka ,   mujadafewa ,   korie
                                                                               
                                                                             
,
                                                                              
                                                                            
 TARIKH TUTuP : 1 MAC 2012





harap ramai yang turun padang join benda ni :)

assalamualaikum

6 comments:

  1. dari segmen yang sama,

    http://humblekindlovely.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html

    ReplyDelete
  2. hai akak...saya dari segmen yg sama..
    sudah follow ^_^
    sudi2la singgah ke blog saya...
    http://princessdiaryme.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html

    ReplyDelete
  3. Hi! Dari segmen yang sama. Terjah sini :)

    http://eyrababymilo.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html

    ReplyDelete
  4. IRA ARINA datangg buat lawatan sekolah sambil minum air vico ni !!
    thanks join segmen ni :)
    maaf lambat terjah korang ya :)

    ReplyDelete
  5. dari segmen yg sma
    and dah f0ll0w awak.
    sudi2lah jenguk@f0ll0w bl0g sya (^_^)

    http://w0nder-gee.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html

    ReplyDelete

✿ Satu Satu sayang sayang Allah
✿ Dua Dua sayang Family
✿ Tiga Tiga sayang Orang tengah comment ni
✿ 1 2 3 sayang semuanya :)