1st Giveaway From Mailey Jayley




Tarikh  
Mula : 1 January 2013
 Tamat : 30 January 2013

Dengan hati yang sangat rajin sejak dua menjak ni so saya join je GA by Maiely Jayley ni , Hihi 
Harap sangat dpt menang , sobs sobs T_T takpe rezeki kat tangan Allah , kan? Kan ? So tak menang takpa yang penting join je GA ni , hee ;)
Saya dah follow dan click like semua , harap2 ada rezeki , Aminn :)

Tag : You , You dan You



Photobucket

7 comments:

  1. Thanks tag ;) Goodluck okay :) Nak join tapi tak sempat, busy je sekarang ni xD

    ReplyDelete
  2. You're welcome , Takpe2 saya faham :)

    ReplyDelete
  3. @NURULHANIF : Terima kasih :')
    @Mar Haini : Terima kasih kak :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah menang GA Mailey Jayley :D

    ReplyDelete

✿ Satu Satu sayang sayang Allah
✿ Dua Dua sayang Family
✿ Tiga Tiga sayang Orang tengah comment ni
✿ 1 2 3 sayang semuanya :)