CONTEST BLOG PALING CANTIK 2013








Syarat penyertaan
  1. Korang mestilah Blogger.
  2. Malaysian.
  3. Wajib follow blog Atiey KLIK SINI, serta LIKE fanpage Seindah Blogku dekat sidebar untuk mengetahui perkembangan contest.

Itu saja syaratnya..Simple kan?!. So ikuti lah syarat tu betol2. Kalau tak penyertaan anda terbatal.

Cara penyertaan
  • Korang hanya perlu paste LINK blog korang di ruang komen kat bawah ni dan letak banner contest kat atas tu pada blog korang & linkkan ke entry contest blog ini.
  • Blog korang mestilah cantik, kemas dan menarik.
  • (Blog korang akan dinilai oleh saya sendiri. Tiada pilih kasih dalam pemilihan *sumpah jujur*)
Sampai bila contest ni?
  • Dari skrg sehingga 30 Januari 2013.
Hadiah
  • Pemenang Blog Paling Cantik : RM50
  • Saguhati (2x) : Topup RM20
Cepat!!cepat!!! sebelum terlambat!!......
Copy Paste dari blog Atikah , Harap2 menang , Aminn :')




Photobucket








8 comments:

  1. hai, salam perkenalan.
    dari contest yg sama
    good luck yer

    http://www.dikbee.com/2013/01/contest-blog-paling-cantik-2013.html

    ReplyDelete
  2. join jugak...
    good luck utk kita berdua..hehe

    ReplyDelete
  3. @dikbi dan @didiey : Good luck untuk korang jugakk :)

    ReplyDelete
  4. Hi dear.. salam perkenalan..
    Jemput join contest kami di http://laishcloset4u.blogspot.com/p/vintage-contest.html ya..
    Boleh dapat hadiah best!! Ajak rakan-rakan lain sekali tau. The more the merrier =)

    ReplyDelete

✿ Satu Satu sayang sayang Allah
✿ Dua Dua sayang Family
✿ Tiga Tiga sayang Orang tengah comment ni
✿ 1 2 3 sayang semuanya :)