Mama , Abah ni je yang mampu .



Alhamdulillah ni je yang termampu dapat keputusan SPM 2012 , Okay laa kira sebab Add Math Wuuuuu LULUS akhirnya ! hehe ^^ Sedih jugak tak dapat lebih tinggi dari A yang dapat ni tapi nak buat macam mana dah tiada rezeki . Huhu Untungnya Siapa dapat semua A kan ? nak sangat dapat tapi apakah daya Allah dah menentukan segalanya mungkin tiada rezeki lagi , Allah dah menentukan segalanya ini semua atas nasihat dari Abang2 , kakak2 yang lebih tua . huhu 

Tadi tengok tv , tau dah mesti pasal berita budak yang dapat straight As punye , Untunglah korang , huhu tak sanggup tengok tv senanya sebab tak mampu nak dapat macam tu , huhu sekarang pun tengah apply2 Uni , Matrik , mane2 yang patotlaa , any suggest ? Nak sangat kat Uitm tapi peluang macam tipis je minat nak ambik bidang Dip Akauntan Ataupun Dip Banking , Doakan lah yerr ? ^^ macam susah nak dapat sebab ayah kata ramai sangat dapat semua A , belum lg yang bwh2 tu , huhu PLKN dah dapat surat dah sekarang tengah isi borang , hihi amboihh banyak betul nnti la sambung balik , hehe

Beralih ke Facebook kejap eh ? kenapa Fb Saya jadi macam ni 


Geram sangat nak bukak message pun tiba2 tak boleh kalau sebab internet rasanya tak , tapi sebab apa ? huhu >< 

Buat masa sekarang redha jela apa yang dapat sebab nak buat macam mana lagi bukak boleh ubah keputusan pun kann ? )':






♥ Aireyn Ashra blogspot ♥

9 comments:

  1. tahniah k :)

    p/s: fb fifi pon mcm tu jugak -.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah buat fifi , jugak dah naseb nk wt camne (:

      Delete
  2. Tahniah ya! :)
    Emmm. Bila saya nak chat pun selalu gitu juga. Selalunya, ada connection problem tu kalau timbul alert kuning. Di rumah pakai WiFi sendri, ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih (:
      kat rumah pakai unifi la selalu elok je tetiba jadi mcam tu kalau bukak tab lain okay je ..

      Delete
  3. A'salam. want to say thanks because joined my giveaway and congratulation! You're one of the lucky. :)

    http://nikainaa.blogspot.com/2013/03/pemenang-2nd-ina-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. wah...
    tahniah2... akaun die A la...
    gud job ^__^

    ReplyDelete
  5. Iema : hehe Alhamdulillah tu yang suka tuu ^^
    Azwar : Terima kasih , hihi (:

    ReplyDelete

✿ Satu Satu sayang sayang Allah
✿ Dua Dua sayang Family
✿ Tiga Tiga sayang Orang tengah comment ni
✿ 1 2 3 sayang semuanya :)