Segmen Jom Pilih Hadiah




SYARAT-SYARAT
1) Follow dan like pages blog ni
2) Buat satu entry dan tampal banner kat atas yang di link kan terus ke entry ni*letak url entry dekat komen entry ini sahaja*
3) Pilih dua hadiah yang korang nak
- Peplum dan Dress
4) Follow dan like pages sponsor
5) Pemilihan pemenang melalui random dan top reffral
6) Tamat 30/3/2013

HADIAH MENARIK 

DRESS (3 ORANG)
PEPLUM (2 ORANG)
LIP TINT (2 ORANG)
TOPUP RM10 ( 7 ORANG)
TOPUP 5 ( 5 ORANG)
HANDPHONE CASES (10 ORANG)
KEYCHAIN (10 ORANG)
BODY SCRUB D HERB ( 3 ORANG)
NOVEL (2 ORANG)
BANNER IKLAN DI PINGJE.ORG (SORANG)
TUDUNG BAWAL (4 ORANG)
SHAWL (SORANG)


Semua dah buat , Harap2 sangat dapat menang terutama hadiah peplum dari dulu lg minat sangat dengan baju tu ! huhu  nasib baik tarikh tamat 30 Mac jadi sempat join sebelum pergi PLKN :)


♥ Aireyn Ashra blogspot ♥

21 comments:

  1. http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    From the same segmen :D

    ReplyDelete
  2. Saya pun join segmen yg sama gak. Goodluck ok ^^

    http://caeshashi.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  3. gud luck..(^_^)

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  4. salam.. balas kunjungan.. gud luck too :)

    ReplyDelete
  5. singgah sini blk dri segmen yg sama:) done follow u

    ReplyDelete
  6. Done follow you . Dari segmen yang sama .

    Jom join segmen saya pula ,

    http://theflickerdoodles.blogspot.com/2013/03/segmen-blog-paling-ringan.html

    invite rakan blogger yang lain nah :)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum . Salam perkenalan . Bw sini (:

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  8. al-salam...
    sis dari segmen yg sama
    http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  9. datang membalas kunjungan
    http://madihahdaisy.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah_16.html
    good luck! =D
    done follow sini

    ReplyDelete
  10. balas kunjungan, good luck ^^
    http://www.fatindiana.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  11. melawat kamu :)

    http://nursyikin.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    gud luck ~

    ReplyDelete
  12. salam kenal..
    husna singgah balas jejak..
    juga dr segmen yg sama..=)

    ReplyDelete
  13. dari segmen yg sama
    done follow

    http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete

  14. Dari segmen yang sama , Singgah and follow sini , jemput singgh ya ? :)

    http://ryninutl.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  15. http://myraliahstory.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html
    follow me back yaww . hehehe

    ReplyDelete
  16. Salam ziarah dari segmen yang sama...:-)
    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  17. salam.. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  18. singgah dari segmen sama....
    jom join nie pulak..

    http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/03/1st-giveaway-by-linas-journey.html

    ReplyDelete
  19. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete

✿ Satu Satu sayang sayang Allah
✿ Dua Dua sayang Family
✿ Tiga Tiga sayang Orang tengah comment ni
✿ 1 2 3 sayang semuanya :)