Segmen : Pencarian Bloglist Bulan April & Mei by Cik Anna



1. Korang kene laaa follow blog Anna sebab Anna akan follow balik semua peserta yang join :)

2. Like bawah ni :) * JANGAN TIPU YEA !
3. Letak Anna dalam bloglist korang. Boleh kan? Terima kasih :)

4. Letak banner tu kat entry korang dan backlink kan ke link entry Anna ni ehh?

5. Buat tittle " Segmen : Pencarian Bloglist Bulan April & Mei by Cik Anna"

6. Komen dengan meletakkan link entry awak yea :)

- Semua yang join , automatic akan menjadi bloglist anna selama 2 bulan :)
- 1st & last peserta yang join akan direview oleh anna :) * yang follow semua syarat 

♥ Aireyn Ashra blogspot ♥

4 comments:

  1. hii maseh for joined . btw anna dah lame pun follow. so anna like fanpage awk laa. :)

    ReplyDelete
  2. salam, senarai peserta dah di publish. Ade good news taw !

    http://annamammamia.blogspot.com/2013/03/senarai-peserta-bloglist-anna.html

    ReplyDelete
  3. hye
    dtg singgah dr segmen yg same ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-pencarian-bloglist-bulan-april.html

    ReplyDelete

✿ Satu Satu sayang sayang Allah
✿ Dua Dua sayang Family
✿ Tiga Tiga sayang Orang tengah comment ni
✿ 1 2 3 sayang semuanya :)