yaya craft giveaway



Syarat - Syarat Penyertaan

 follow blog yaya.

 like celoteh cik yaya dan yaya craft

 then klik please respect dan yang hebat boleh kecundang

 letak banner kat atas tu dan buat tajuk "yaya craft giveaway"

 tag seorang rakan blogger (nak lebih pun dialu-alukan dan pastikan mereka tahu) so saya tag seorang je ek ? hihi tag : Izyan

 tinggalkan link entri korang dekat komen entri GA ni saja tau.

 penyertaan akan terbatal kalau korang tak buat syarat 1, 2 dan 3.
♥ Aireyn Ashra blogspot ♥

11 comments:

  1. thankz si comel sudi join ga akak :)

    ReplyDelete
  2. hai dari GA yg same . dtang singgah dan follow . jemput ke blog kite mehh =D
    http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2013/03/yaya-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. dr GA sama,jemput singgah blog sy!!
    http://rai-raihannah.blogspot.com/2013/03/yaya-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. hye
    dtg dr GA yg same ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/yaya-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. dari GA yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/yaya-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. HI there,
    dari GA sma :)
    do follow and visit my blog!
    http://dinahumblelady.blogspot.com/2013/03/yaya-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. cik akak dah follow adik ye...cik akak singgah komen kat sini...:)

    ReplyDelete
  8. Membalas kunjungan :) Goodluck! ;)

    http://nurazrinavsdia.blogspot.com/2013/03/yaya-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. Datang dari GA yang sama *1078

    http://mekiraie.blogspot.com/2013/03/yaya-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. jempot join http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/09/contest-teka-warna-baju-pengantin-by.html

    ReplyDelete

✿ Satu Satu sayang sayang Allah
✿ Dua Dua sayang Family
✿ Tiga Tiga sayang Orang tengah comment ni
✿ 1 2 3 sayang semuanya :)